top of page
unnamed (48).jpg

Over Ecoseafood

Wie zijn wij?

Ecoseafood is een visbedrijf met oog voor People, Planet & Profit. Oog op de toekomst, zodat wij duurzame en ecologisch gekweekte vissoorten verkopen. Levering aan Horeca is ook een van onze werkzaamheden Onder ons eigen ECO-Vis logo leveren wij Duurzame Vis. Kijk gerust rond op de website en als u suggesties heeft omtrent informatie over duurzame visserij voor op de website laat dit dan aub weten.

IJmuiden is een Haven / Kustplaats in de gemeente Velsen, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het Noordzeekanaal is daar via de sluizen met de Noordzee verbonden. In de havenmond ligt het Forteiland, onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

IJmuiden heeft vier havens, de vissershaven (lettercode van de schepen IJM) en een visafslag, de haringhaven, de IJmondhaven en Seaport Marina IJmuiden, een haven voor de visserij, offshore en toerisme. IJmuiden is hiermee de derde haven van het land. Alleen de havens van Rotterdam en Amsterdam zijn groter. IJmuiden is tevens de grootste vissershaven van Nederland. Vanuit de vissershaven van IJmuiden vaart ook een veerdienst op Newcastle.

IMG_5647.jpg
IMG_9880.jpg
IMG_9879.jpg
Wat doen wij?

Wij zijn gevestigd in de Haven van IJmuiden. Aan de Vissershaven, dé aanvoerhaven voor dagverse Vis vanuit de Noordzee. Aan de Halkade in IJmuiden haven hebben wij een ruime en overzichtelijke bedrijfspand, gevestigd direct aan de Visafslag. Het pand biedt vele mogelijkheden; alles voldoet aan de laatste eisen en volgens de HACCP norm, verse vis uit vele wereldzeeën liggen op ijs of gekoeld gepresenteerd.

De visafslag van IJmuiden is nog geen 30 meter van de zaak verwijderd dus een versere aanvoer is niet mogelijk. Onze groothandel importeert 3x in de week verse vis uit Italië o.a sardien, ansjovis, dorade, inktvis, zeebaars en een ruim assortiment schaal-en schelp dieren.

Ook door de inkoop op andere visafslagen in Nederland bieden wij de klanten een zeer groot assortiment verse vis om eens lekker vis te eten. Vanuit onze bedrijfshal is dan ook gebleken dat er steeds meer vis wordt gegeten en dan niet alleen schol, kabeljauw, of zalm maar de vraag naar andere vissoorten is ook steeds groter. Aan die vraag kunnen wij natuurlijk voldoen, de klanten zijn bereid ook eens wat anders te proberen en wij helpen graag daarbij.

Onze koelwagens leveren aan u 7 dagen in de week van maandag tot en met zondag. Wij leveren in Amsterdam, Haarlem, Beverwijk, Santpoort, Velserbroek en omstreken. Landelijke levering door extern koeltransport door heel Nederland

Wij zijn gecertificeerd
Dutch Landscape Blue CMYK.jpg
ASC_Logo_DUTCH_LANDSCAPE_RGB.jpg
skal-bio-controle.png
bottom of page